Disable Preloader

Sevgili arkadaşlar Web sitemizden merhaba !

MESO internet sitesinde siz değerli arkadaşlarımızla buluşmak Oda adına gurur verici.Yaşamın çok hızlı aktığı bütün hayatın adeta saatler içerisinde değiştiği bir ortamda sizlerle bu vesile ile buluşmak çağın gerektirdiği bir zorunluluk olarak karşımıza çıkmaktadır.

Odamız sizlerin desteği ve yine sizlere hizmeti en iyi ve en çabuk Şekilde verme adına, bu siteyi Merkezdeki odalar arasında ilk ve en önce kurmanın , iletişime açmanın haklı onurunu yaşıyoruz.

Ekonomi denen bu dev okyanusta adeta sallanan küçük tekneler misali bu dev dalgaların bizleri savurması ve korkutup çaresiz bırakması içten bile değil sadece ekonomi mi? Ağırlaşan vergi yükü işçilik maliyetlerinin ve girdilerin yüksekliği esnaf ve sanatkarlar olarak hepimizin belini bükmekte .Böyle bir ortamda zeminin kaygan mermer misali olduğu bir yerde sorunları mümkün olduğunca çabuk tespit edip ilgili makamlara ve sorun çözeceklere ulaşmamız ve sesimizi duyurmanın en etkin ve çabuk yolu internet ortamındaki sitemiz olacaktır.Bu sesimizin size ,sizlerinde bize ulaşması açısından çağımızın gerektirdiği bir sorumluluktur.

Artık zamana ve zemine ayak uyduramayanların yalnızlığa ve adeta çöküşe götürdüğü bir zaman dilimindeyiz. Oda olarak bize payımıza düşeni En iyi Şekilde yapmak ve sizler için en faydalı işlere imza atmak niyetindeyiz.Bunu açık yüreklilikle söylemek isterim.

Buradan bize en çabuk ve en hızlı Şekilde ulaşabilecek ve karşınızda sorumlu olanlar ile bağlantı kurabilecek ve yetkili insanlara sesimiz ulaşmıyor gibi çağa yakışmayan gerekçelerden kurtulabileceksiniz.

Amacımız sizlere faydalı olmak, sorunu değil çözümün parçası olmak. Problemleri en kısa sürede çözmek, kısacası sizlere en iyi hizmeti vererek, sizlerle bütünleşerek bir nebze olsun rahatlamak ve birlik beraberlik içinde işimizi en iyi Şekilde yapmaktır.

Hep birlikte verimli çalışmak dileğiyle...

Bu birlik ve beraberliğimizin asla bozulmaması dileğiyle hayırlı işler diler nice başarılara birlikte imza atmayı isteriz.

Saygılarımla,

Bahattin AKYÜZ