Disable Preloader

Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odası (MESO), Muharrem ayı dolayısıyla aşure hayrında bulundu. Oda Başkanı Bahattin Akyüz, Muharrem ayı vesilesi ile aşure hayrı gerçekleştirdiklerini ifade ederek “Tüm esnaflarımızın bu hayrının ebediyete uğurladığımız esnafla

Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Muharrem ayı dolayısıyla oda binası önünde aşure hayrında bulundu. Aşure hayrına oda başkanları, MESO yönetim kurulu, oda üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Muharrem ayı vesilesiyle aşure hayrı gerçekleştirdiklerini belirten MESO Başkanı Bahattin Akyüz, “Tüm esnaflarımızın bu hayrının ebediyete uğurladığımız esnaflarımızın ve şehitlerimizin ruhuna gitmesini diliyoruz. Böyle mübarek bir Muharrem ayında bereketi bol olan aşure gününde sıkıntılar içinde boğuşan, işini ve işyerini kaybeden esnaf ve sanatkarlarımızın işlerinin açılması ve düzelmesi için hayırlı ve bol bereketli kazançlar diliyoruz. Aşure hayrımızda katılan herkes sağ olsun. Hep beraber bu duaya ve hayra eşlik ettik. Hayrımızı Allah’ın kabul etmesini diliyoruz. Okunan duanın ardından Başkan Akyüz vatandaşlara aşure dağıttı. Akyüz, her yıl geleneksel olarak her yıl aşure ikramında bulunduklarını belirterek, bu yılda 3 farklı noktada aşure dağıtacaklarını açıkladı. Aşure dağıtımının ilkini odamızın önünde gerçekleştiriyoruz. Önümüzdeki 16 Eylül Pazartesi günü saat 12:30 ‘da Karaköy Kırmızı Köprüde, Önümüzdeki 18 Eylül Çarşamba günü ise saat 12:30 ‘da Tapu Müdürlüğü’nün önünde aşure hayrında bulunacağız. Böylelikle bu mübarek Muharrem ayı mübarek ve hayırlı olsun” dedi.
MESO HABERLERİ
13 EYLÜL 2019 CUMA

Haberi Paylaşın:

Haber Tagları:

Bu Habere Yorum Yapabilirsiniz
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.