Disable Preloader

Esnaf ve Sanatkarlar Odası (MESO) Başkanı Bahattin Akyüz, üyeleri ve ailelerinin en iyi sağlık hizmetini alabilmeleri için Manisa EGEGÖZ Göz Hastalıkları Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Zehra Nuhoğlu Bülbül ile protokol imzaladı.

Manisa EGEGÖZ Göz Hastalıkları Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Zehra Nuhoğlu Bülbül, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bahattin Akyüz’ü makamında ziyaret etti. Egegöz Göz Hastanesinin uzman doktorlarıyla sunduğu profesyonel hizmetlerden üyelerinin ve ailelerinin yararlanması için Yönetim Kurulu Başkanı Zehra Nuhoğlu Bülbül ile Oda Başkanı Bahattin AKYÜZ protokol imzaladı.

MESO İMZALADIĞI PROTOKOLLE ÜYELERİNE FARK YAŞATIYOR

Esnafların indirimlerden faydalanması amacıyla Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Manisa EGEGÖZ Göz Hastalıkları Merkezi arasında imzalanan anlaşma çerçevesinde;

- Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyeleri ve çalışanları, onların bakmakla yükümlü olduğu aile fertlerine; geçerli olan (Sağlık Uygulama Tebliği) hükümleri ve ilgi kurumlar il EGEGÖZ Göz Hastanesi- Manisa Göz Hastalıkları Merkezi arasında akdedilmiş bulunan hizmet alım sözleşmesi kuralları gereğince hizmet verilecektir. Bu hizmetlere (tanı/tedavi) ait olan EGEGÖZ Göz Hastalıkları Merkezinde muayene ücret tahsilâtlarında % 25 indirim uygulanacaktır. Aynı zamanda sözleşme kapsamındaki HASTALAR bakmakla yükümlü olduğu kişiler ve Birinci derece yakınları da muayene sonucu ihtiyaç halinde ek tetkiklerden ve ameliyatlardan yasa sınırlarından % 25 indirim uygulanacaktır.

- Sosyal Güvenlik Şemsiyesi kapsamı dışında olarak ücretli/ özel hasta statüsünde EGEGÖZ Göz Hastalıkları Merkezine müracaat edecek sözleşme kapsamındaki HASTALAR’A ise;

*Hekimlik hizmetlerinde; TTB Asgari ücret tarifesi fiyatlarından % 15 indirim uygulanacaktır.

AKYÜZ; GÖZ SAĞLIĞI ÇOK ÖNEMLİ

Ekonomik olduğu kadar sosyal alanlarda da üyeleri ve ailelerine destek sağlayan, sosyal çalışmalara önem veren Başkan Bahattin Akyüz, özellikle güç koşullarda ve günün büyük bölümünü çalışarak geçiren üyelerinin sağlık konusunda hassas olduğunu, bu nedenle ‘Sağlık’ dendiğinde en yüksek teknolojiyle donatılmış sağlık sistemlerini tercih ediyoruz. EGEGÖZ Göz Hastalıkları Merkezi Manisa’mız için bir nimettir. Üyelerimize ve ailelerine hizmet verecek olması bizi memnun edecektir. Bu hizmetten tüm üyelerimizin daha ekonomik indirimlerle yararlanacak olması da bizim için önemli. Üyelerimiz avantajlı duruma gelmiştir. Tüm üyelerimize ve herkese hayırlı olmasını dilerim. Allah sağlığımızı bozmasın, bizi de doktorsuz bırakmasın” dedi.

Manisa EGEGÖZ Göz Hastalıkları Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Zehra Nuhoğlu Bülbül ise bu güzel sözlerin üzerine yaptığı konuşmasında şunları söyledi: “Bizi tercih ettiğiniz için sizlere ve üyelerinize çok teşekkür ederim. Merkezimiz Ege Bölgesi’nin en önemli sağlık kuruluşlarından biridir. Ekibimiz, sağlık çalışanlarımız, doktorlarımız pırlanta gibi. Sağlık çok önemli. Üyeleriniz de sağlıklarını emanet ettikleri EGEGÖZ Göz Hastalıkları Merkezi ayrıcalığından yararlanmaktan çok mutlu olacak. Karşılıklı iletişim içinde olmak, birbirimizin iyiliğini düşünmek, ortak hizmetler üretip, bu hizmetlerden hep birlikte yararlanmak çok güzel. Yaptığımız protokol de hayırlı, uğurlu olsun.”

MANİSA

ESNAF VE SANATKARLAR ODASI